29/8 – Slut på sommaren

Kvar i Svanesund. Anders får ringa den ene efter den andre för att få koll på om det är ok att lämna båten, och andra praktiska frågor, fram till upptagning samt koordinera vagnshämtning.

Linda tömmer nu båten helt på mat och köksutrustning. Tur att föreningen har en vagn säger jag, Linda, bara… Under en av turerna med grejer till bilen filosoferar jag fram till att Anders må vara den som sparar på ALLT medan jag är den som tar allt till båten.. Snackar med ett annat par som också tömmer båt och jag och kvinnan i paret skrattar åt att vi är likadana i det fallet och.. hur in i helsike lyckas vi faktiskt få plats med allt!? Lol! Nu är det bara båtdynor/sovdynor kvar men.. huset är fullt, lol!


Posted

in

, ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *