17/6 Ligger i Forsvik och utökar besättningen

Det är en spännande morgon med försök att koka kaffe. Landstömmen är klart i svagaste laget för att klara ens en vattenkokare, toaletterna ett par mil för långt bort, i alla fall med Lindas mått i benen. Dessutom klarar inte städpersonalen att vara lokalguide. En klart vedervärdig om än lite pittoresk hamn. Jag tror att det blev lite bättre när kaffet fick verka.

Förmiddagen används till att lägga ut fendrar, slussbrädor och att placera om allt som behövs för att se till att motorn får nog med luft. Medan vi gör oss klara för dagen ringer Ingrid och säger att hon tänker köra över med Bosse idag. Vi tar lunch på Forsviks Café och Mat, klart bra Fish and chips och en fin rökt lax med potatissallad, vänerlaxen från Aspa kanske nivån bättre men klart fint.

Vi vandrar runt i Forsvik som de turister vi är innan Ingrid och Bosse kommer, tar en tur in till Karlsborg för middag innan Ingrid kör hem igen. Linda stökar in Bosses alla kläder och saker, så vi har beslutat att hon får plocka fram allt.


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *