28/7 Naken och chock

13:38 Loss Svanesund, ombord Anders & Linda.

14:00 Nära Djurnäs viken, lugnt och stilla. Tar fram ankare och vänder runt för att ligga mot vinden. Viken är onekligen bråddjup. På vägen in i viken fånades det om att det var dykdjup enligt vår högsta utbildning, sen advance för att när det kändes som vi borde kolla så det inte blev för grunt, äntligen ow-djup och slutligen ankardags! Känns helt klart mysko att ligga så nära land.

14:04 Kroken eller ankaret i vattnet.

14:07 Kört fast ankaret och stänger av motorn. Hinner nästan innan Linda hoppar, eller snarare försöker hoppa i vattnet. Det är nästan så man kan gå till land på de röda maneterna.
När vi badat klart första omgången, blir det lite stress då vi tappar en blå bollfender i vattnet. Försöker nå från badstegen, för sent, båtshake, för sent. Hoppa i jollen och ro ut efter. Tillbaks vid båten bands Lindas stegfender vid vanten. En viss show för Linda, och tonåringarna en bit ifrån, eftersom Anders var näck under hela spektaklet!

Maten, spagetti med ädelostsås, serveras med öl från Skellefteå. Cheerleader cherry pigtail constable, en sur i alla fall nästan spår av sur veteöl med körsbärs smak. Ett öl med den stora chocken att Linda kallade det gott OCH snodde ett glas till av det från Anders, lol!


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *