17/9 Bränsle!

De första stegen på jobbet var att den nordliga kulingen hade flyttat tre av styrbords stöttorna till presseningen. Fick skruva tillbaka dem, knöt in våra två slussbrädor som tyngd till presseningen. Lite mer tung och det såg bättre ut i blåsten. Skulle nog klara en dunk till i aktern, men det gäller att hitta en balans tyngt nog att lite lufta, lätt nog att inte skada märlorna i presseningen.

En kväll i båten och äntligen går det lite som det skall. Drar åt bränslefiltret lite till, är alltid för försiktig då min far hade vanan att dra allt för hårt. Snurrar axeln lite till och nu när jag pumpar kommer det diesel i CAV filtret och strax där efter kom den sista luften ur finfiltret. Ett bra motor jobb på eftermiddagen.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *