14/9 Vinterkonservering… Not!

En tur till SS Bildelar och Marin, en massa filter och olja för att klara vinterkonservering. Ned i båten med Linda och jobba, vilken miss, vi tar av CAV avluftningsfiltret, men det lilla plastskruven i botten är helt fast. Dess packning i små smulor. Känner inte att det är speciellt bra att sätta tillbaka. Fin filtret efteråt kommer ut, lite mer som smulor och det nya filtret ser inte likadant ut och passar inte.

Det är en massa jobb att få rent den gamla filterkoppen all den gröna fina Penta färgen släpper. Till slut är koppen ren, både jag och Linda för trötta efter en lång dags arbete. Så vi börjar montera ihop det vi kan. Ut faller toppen på finfiltret, aha… Dimensionerna ser fortfarande lite olika ut så jag bestämmer mig för att mäta, och kolla med SS. Hem hem fast på första punkten i vinterkonserveringen…


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *