22/6 Mariestad Spiken

Trots att vi planerade att komma igång tidigt blev det en slö, MYCKET slö, start igen, man kan tro att besättningen gillar att ta det lugnt. Efter att ha gjort båten klar diskuterade vi om det behövdes handla lite och det visar sig att det är en bra bit bort till ICA i Mariestad… Väl tillbaka i hamnen kommer Chaazam, från Aspa får hjälpa dem att lägga till. Efter det kom vi iväg.

12:17 Loss Mariestad.

Det var en av de lugnaste dagarna på Vänern, även om vi förberett för att segla över var det nog bara under den sista halvtimman vi hade nog vind för att komma någon vart, med rakt motvind och inte värt att sätta segel för den lilla biten.
Bosse kände igen massa ställen han gått med Bibbi nu, inte bara Diana på Göta kanal. Måste ha varit de matiga mackorna Linda bjöd på två gånger efter frukost som piggade upp minnet.

16:50 Ligger i Spiken där det fanns någon som kunde prata sönder till och med Linda!


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *