Tisdag: 9/7 Fiske- och badtur

18:05 Lämnat Svanesund, Omord Anders & Linda, Anders vid rodret.

Oups.. Just ja, vi hade ju kedjat fast båten..glömde.. *blush*
18:20 Ankrat vid Grötö Holme, Linda körde medan Anders kastade draggen i fören.
Mer övning på sådant behövs, jag var inte riktigt med på hur man skulle tänka 🙂 Sedan skyndade vi oss till respektive viktiga aktiviteter, Anders efter fiskespöet då viken drällde av småbåtar där det fiskades från och Linda efter baddräkten av samma orsak som gjorde den nödvändig. 17,1 grader i den viken där det var 18 m djupt men INTE badvänligt, verkade vara rallabanan/folkracebanan med folkfest för brännmaneter så man fick vara kobrasnabb i och hålla sig i stegen för snabb reträtt, INTE kul! Badställning : 6-3 till Linda 🙂
Trutarna verkar f.ö ha koll på vilken fiskebåt de trodde på, samling runt den lilla vita och banne mig om de inte hade rätt, enda båten av 8 båtar som fått napp! 🙂
Käkade medhavd pastasallad och 2 för små revbensspjäll, sedan mer fiske för Anders och logga och bok för mig, båda nöjda! LOL!

20:05 Lämnat ankringsplatsen, Linda vid rodret.

visste visst vart vi skulle, sjökortet var ju uppe med gamla spåret och till och med jag kan klara att följa en kustremsa tillbaks på andra sidan 🙂 Visade ju tummen upp när Anders ropade igen och igen vart vi skulle LOL. Körde bara sakta för att det var lite sjö och ville vara snäll mot Anders som bökade med dragg-linan.

20:13 Anders tar över rodret.
20:22 Hemma Svanesund

OBS! Har inte tankat än! Konstigt för övrigt, vi lämnade båten med 20%  kvar i tanken förra gången men 23% när vi kört lite idag, 25 när vi lämnat och 19% när vi kom hem.. Och inga kommentarer om att båtar är kvinnor nu och har lite svårt att bestämma sig! 🙂

 

 


Posted

in

,

by