Lördag: 6/7 Helgtur

Linda har Badat

13:10 Lämnar Svanesund, Ombord Anders & Linda
14:37 Ligger på Bockholmarna innanför Lyr
De 3 fasta platserna på ön/kobben vid spetsen gav en bra plats, lätt att gå iland och hela ö-kobben så tvärdjup att man kom nära. Verkar vara en mycket bra plats att snorkla på, varför hade jag inte med mig sådant!? Jo, vi trodde det skulle vara kallare i vattnet men med de 16,5-16,7 (än så länge) graderna hade det gått, ynk! Ja, ja, badade iaf och båda tog foton med respektive mobil. När jag la upp mitt foto på mig invirad i handduk efter badet på FB med ett retsamt “jag leder med 2-0” var Anders också tvungen att hoppa i. En annan bra sak var att själva bockholmen (som kobbön läg vid) bara hade en dagsbåt vid vår plats som åkte snabbt och gjorde att vi fick en egen plats och slapp baddräkt, riktigt bra! Ca 2 meter djupt f.ö. I dagens vind (västligt typ) verkar det bara finnas en liten vinskyddad plats för grillning men annars fanns flera trevliga ställen med som trappa ned till plattare ställen och mysiga sittplatser. nere vid “trappan (babord) vekar ev finnas ställe där man kan hoppa i och ev komma upp om man har badskor.
Jo, vi upptäckte att köket kräver mer än 1 flaska t-röd för att fyllas.


Posted

in

by