Fredag 25/6 – Midsommarafton

Linda vaknade 06.54, långt innan Anders (eller någon annan för den delen med) och njöt av slapp läsning. Ungefär när jag bestämt mig för att göra en “Bosse” genom att fixa frukost och väcka folk klev Anders upp, halvt sovandes. Hmm.. tror vi båda är lite “Bibbi-skadade”.. *lol* Efter frukosten tog somliga galningar en promenad och ett morgondopp, rent vanvett då det var blåsigt och max 15 grader! Själv var jag naturligtvis förståndig och plockade midsommarblomster som uppvärmning innan jag tog mod till mig och tog ett näckbad med hårtvätt (tur man har snälla båtgrannar som lånar ut) för att bli midsommarfin. Iiiiii!!!! Ka..kal..Kallt! Speciellt då vinden. Men som mamma brukar säga, ska man vara fin får man lida pin..

Käkade sill-lunch med snaps och sång under flaggspelet på sagabryggan. På tal om flaggspel såg Assar rätt söt ut när han sökte sin människa och tittade bedjande “Har du sett min människa?” på folk *småler* Men han var inte den enda söta hunden,fanns 2 till, en från de nya medlemmarna. Sedan blev det kransbindning på bryggan, jag försökte klappade och försökte fota hundar som uppfattade “stanna” + kamera fram som “skynda dig fram och gulla med kameran! *doh’ Måånga försök innan jag hann få en bild! *lol* Annan söt variant var när hund och husse sov på bryggan, rätt lika varandra faktiskt.

Slappade ett tag och började fixa frukt och grönsaker till middag när tjejerna som fixat midsommarstången kom och “såg till att ingen missat få veta att det var midsommardans kl 19.30″ (ej sagd men egentig betydelse: vi försöker verkligen vara trevliga men efter allt jobb vi haft ska ni banne mig komma!” *lol*) Var lite hostig men dansade ändå medan Anders fotade. Himla skoj med tjejerna och lille-man, äkta glädje och midsommarkänsla!

Sent om sider blev det sedan middag med trevligt sällskap vid långbord. blev en rätt tidig kväll trots inbjudan att stanna då jag frös och valde båtslappning och sömn efter en härlig dag!


Posted

in

, ,

by