21/8 En massa aktivitet

Låg på boj i björnholmslagunen, lite kall höststart tyckte Linda. Det blir en slö morgon och vi är inte färdiga med frukost för en efter 10 tiden.

11:50 Det är mycket lugnt väder så vi tar och pumpar och sjösätter lille-båten. När vi skall lyfta ned den hoppar den runt lite och lyckas nästan kasta Linda i havet. Linda tror att den var svartis och försökte bli av med konkuransen. Den kommer dock väl pumpad i vattnet. Med den handpumpen behöver man vara två för att fylla den, en som pumpar och en som håller luftslangen i påfyllnadsdos hålet.

12:10 Anders tar sig en tur i lillebåten. Mobilkamera med för att titta på en Triss Magnum, röd, stående en bra bit upp på en av små-öarna. Lillebåten ror kanska väl även om den är märkbart skitig. Det blir drygt en halv timmas träning runt hamnen.

16:00 Lämnar Björnholmen, lille-båten åter uppe på fördäck. Det är konstaterat, den är för lång för att ligga akter om masten. Skall man segla blir det nog att släpa på den. Vi tar den långa vägen via strömmarna runt Flathomen, Linda är navigatör och kapten till hon inte orkar stå längre vid Bassholmen.

18:20 Ligger vid Fröjdendal, en snabb tur hem för lite mat och hämta en elektrisk liten värmare så Linda kan sova i båten, upp på ”hästen” direkt efter det blev för kallt, Starkt jobbat!


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *