30/6 Naturhamn med Lillebror

En liten blandad morgon med planering och försök att få ordning på lillebåtens motor, svårt att lägga ur växel. Hinner inte få loss växelhuset. Lyckas inte få upp oljepluggarna.

16:40 Lämnar Fröjdendal. Anders & Linda ombord. Vi går för motor och båten får kämpa lite mot vinden i de trånga strömmarna.

17:50 Ligger vid Västra Stegelholmen, vår första naturhamn med nya båten. Klippan gör att peken är perfekt för Linda att gå i land från. Äter middag med lillebror, svärdöttrarna och deras två kusiner. Fyra ungar och oss fyra vuxna i två båtar. Det vill säga lillebrors båt fylld av ungar, Anders och Linda har hur mycket plats som helst. Vid 9 lägger vi ut blyplätten som extra ankare, det var på 15kg, mer än jag trodde. Känns som den och vårt Bruce ankare håller båten säkert, dessutom har de till slut mojnat lite för natten.


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *