Fredag: 2/8, Semesterstart med Hedda

10:20 Lämnat Svanesund, Ombord Anders, Linda och Hedda.

Vi tar det ganske lungt upp, runt nötesund blit hedda lite trött och somar just innan vi skall lägga till i Henån

11:27 Henån.

Massa inköp, först en tur till Apoteket. Mycket folk så det tog lite tid, vär tillbaka sover hedda fortfarande. Jag och Linda ar lite lunch, och jag tar en tur förbi båtbutiken. Köper olja och T-Röd. När jag kommer tillbaka sover Hedda fortfarande, men Linda vill leka och ser till att Hedda vaknar försiktigt. Hedda för sig lite lunch, tortelini, ketchup och lite ost, men den rostade löken gick inte hem. Efter detta går vi till ICA, köper glass, och lite musli.

14:49 Lämnat Henån, Linda vid rodret. Vi drar oss ut mella stolparna och sedan vänder Linda båten och kör mot Rixö.
15:20 Anders vid rodret. Linda ser en strand som hon önskar Hedda vill bada vid, jag är inte säker på vem av de två som är mest sugen på badet. Men en liten gästhamn, en enkem långside plats ledig så jag får lägga till.

15:24 Bjällansås. Bokenäs. Vi stannar för att Hedda skall få bada lite. Linda och Hedda springer iväg för badet, men der är nog Linda som mest vill ned i vattnet. Hedda tycker det är minst lika roligt att stanna i strandkanten och klappa på en krabba.
15:59 Loss Bjällensås

17:37 Rixö.
Nu är vi hemma, det vet Hedda. Vi plocker fram för att fiska krabbor, men innan vi hinner få tag i något bete kommer mamma Ingrid ned till hamnen, hedda bi överlyckig poch ger en superlång kram. Innan vi fiskar krabbor. Fick upp tre, en skulle Ingrid hålla, den vredsig och nöp hennes finger, så hon tappade den till stort nöje för Hedda och oss andra.

 


Posted

in

by

Tags: