Söndag 22/7 -12 Göteborg – Svanesund

17:10 Lämnat Björlanda för lite semester, Ombord anders och Linda

Lite grådassigt och vi hade kommit iväg lite sent från svanesund. Övertalade Bosse att komma över til BLK med pärmarna med naturhamnar och försökte fresta honom att haka på för båt upp till svanesund. Liiiite frestad var han nog allt men förståndet vann lol. Skumpigt blev det, tro mig.. Försökte repetera sjömärken etc och ja, lite repetion kan behövas lol

18:03 Linda vid rodret

Tja, skyddat, 5 knops zoon och lite båt i lite tightare manövrering (inte svår) var en bra uppvärmning för mig!

18:15 Anders vid rodret

Så in i h… skumpigt!

19:00 Linda vid rodret för lite 5 knops körning
19:04 Anders tar åter rodret för att komma hem snabbare
19:35 Ligger fast i Svanesund,

“Bosses” plats var ledig så den tog vi. Wow! 100 kr inkl. el och vatten är billigt! Avgiften togs upp mellan 9-22:30 och vi betalade i stugan, även om de senare kom till bryggorna. Började före det att gå hem och hämta anders börs, käkade på thaien (min limekycklig var överlägsen Anders nasi goreng) och gick ner för att betala. Givetvis började det vräka ned regn just på vägen ner så vi inväntade bara regn och satt på båten en stund. Var så himla mysigt att jag var frestad att sova på båten men hem blev det när regnet avtog ändå.

Karet: +4cm
Torshamnen: + 6cm
Måvholmen: +3 cm


Posted

in

,

by

Tags: