Torsdag: 7/7

Hedda sover
Hedda sover
Vankar på morgonen, helt stilla hoppar i bakom båten, sedan plockar i ordning lite och går upp till Robert och Ingrid för lite frukost. När jag lämnar hamnen ringer Robert och är på väg till jobbet. Äter frukost med Ingrid och Hedda, sedan är det Ingrids tur att åka till jobbet, leker lite med Hedda, och tar ett kort bad i babypoolen. Innan hon blir lite trött och vi tar en promenad. Går bort mot Medbo, Hjälmedal. Hedda somnar ganska snart och sover i cirka två och en halv timma.
När Hedda vankar blir det lite lunch, och ite lek innan hon ser lite trött ut och vi ta en till promenad. Det var nog lite för tidigt, Hedda vill inte sova, när vi kommer bort till Bautavägen kommer jag på att jag inte har min telefon med mig. Vänder försöker få Hedda att ligga ned och kanske somna. Men inte då, ger upp när vi kommer in på Dalabergsvägen, stannar hos brossan och vi äter lite smultron, i alla fall jag plockar och Hedda äter. Vi fortsätter promenaden åt andra hållet, går runt de närmaste bitarna av Rixö. När vi kommer tillbaka börjar Hedda se lite trött ut, gnuggar ögonen och jag lägger ned henne när vi kommer in på dalabergsvägen igen. När vi passerar Roberts hus har hon nästan somnat, går en liten bit till och det finns en stig in till höger, svänger ut på den och det skumpar på. Det var som de Hedda väntat på och hon somnar direkt. Efter att ha gått en liten bit in vänder vi och går tillbaka. Jag hinner på en liten bit sen lunch.
Sedan vaknar Hedda, lite lek inne innan det är dags för dagens andra bad. Vi har just badat klart, tagit på oss kläder och gått runt trädgården för att äta upp alla smulton vi kan hitta när Ingrid kommer hem. Stannar hos dem och äter middag, innan det är dags att gå tillbaka till båten.


Posted

in

,

by