Torsdag: 14/7

Prognosen över väderöarna var inte dykvänlig, blir not att ta sig in till dykcentret. Hyrde cycklar och cycklarde till dykcentret på Långegårde, där var OW prov annars är han där mornar och efter 5. Inte mycket till dykshop mer föråd och kontor. Trevlig velade mellan engleska och svenska dit vi fick dykplats karta och beskrivning medan han ritade. Sen till kostergården för en öl och en god mat. Skulle till ekenär man strank innan bröt Anders cyckel samman, bogserade bakhjulet hem, ej kul. Grillade med en dykande singel pappa till en dotter på 9 och son på 13. De och Linda fotade den otroliga regbågen över hela himlen, missade det finaste stunden och önska att vi hade fish-eye. Tjejen tog en urläcker silluett mot röd bakgrunds bild. Jag toh också en silluett bild på dem. Andra barnen vi fotade var det 15 månaders tjejen som hälsade på till middagen.

Torsdag natt 14 juli
Nordost, 4-7 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 10%
16°
Torsdag förmiddag 14 juli
Nordost, 5-8 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 60%
16°
Torsdag eftermiddag 14 juli
Mellan nordost och ost, 7-10 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 80%
20°


Posted

in

,

by