Tisdag 19/7

Still i Hunnebostrand. Solen skiner och de som inte solbadar eller går mellan båten och badet är finklädda och jag njuuuter av att åter idag igen få klä upp mig lite! Efter igår kollat alla bouitiqerna utom en som såg ut att ha urläckra kläder väntar jag in, och njuter av slappemorgon, elvatiden då den skulle öppnas innan jag går iväg. Var den öppen? Naturligtvis inte men jag kikar igen på grannaffären som hade små italienska läckra kläder som gjorde att ägarinnan bad inköparen köpa större storlekar, som var överfull igår, men inte hjälper det, den är fortfarande stängd en stund senare…

Möter Anders och vi går och kollar en gång till på klänningen och handlar mat under tiden. Precis efter jag virrat lite öppnas den efter det, nån gång efter 12..Öppnas vid 10-11 tiden, troligas 11, jovisst.. Urläckra kläder men sjukt små storlekar, speciellt då desingual, inte ens den magra kvinnan som ägde den kom i vissa modeller! Suktade efter klänning och annat jag bara kunnat drömma om..suck.. Nåja, på detta viset slipper jag iaf våndas av att välja och går och köper klänningen jag hängt undan!

Jag går iväg och snorklar och glömmer givetvis schampo men håret är ok nog för att dra på klänningen och äta pizza på Bella gästis där menyn var i form av en tunn lokaltidning. Som fungerade ypperligt att sätta eld på.. Anders pizza var god men min carlzone special var direkt menlös men efterrätterna var iaf ok.


Posted

in

,

by