Söndag 17/7 Ekenäs till kyrkosund

9:10 Loss Ekenäs
9:35 Lägger till Långegärde
Longside vid restaurangbryggan för att hämta flarrorna och fick veta var snorklingsleden fanns.
10:45 Loss långegärde.
Linda vid rodret, andra gången jag kör ut!
10:56 Anders vid rodret
Tittar på snorkelleden som ligger vid badplatsen vid rörvik, nära/utanför Ekenäs, sydkoster. Där låg också dykplatsen brattholmarna som var helt oskyddat vid den mest ostliga, sydostliga vinden, kanske bra i sydvästlig vind?
11:39 Lägger till i kyrkosund
Var på väg att försöka kolla bredvik men Anders ville in i sin barndomshamn så jag sa ja och det ångrade jag sedan bittert då regn & blåst snart ven så allt i båten var kallt och fuktigt och utedasset utan vatten inte bara stank så man blev spyfärdig utan drog både från golv och Dasset och regnade in från fönstrerna och saknade värme, fy faan! Fick dessutom en spik igenom nya skon från vägen till toan.. VARNING FÖR KYRKOSUND!!! Stället måste ha en smutsig gris till ansvarig som tycker sådant är ok!

Hyrde iaf cyklar som ej bröt ihop och handlade, snorklingen och åka söta microfärjan regnade in men handla behövde vi i alla fall.. Det positiva var att vi iaf låg oryckigt och väl skyddade intryckta mellan två stora båtar, tur man har en liten båt, vi fick ström och mötte några GMS/hyckare.


Posted

in

,

by