Lördag: 9/7

Efter en god natts sömn, vaknar vi båda vid 7:30, hurvar till oss och tar sedan att bad för att tvätta håret, det är lite kallare i vattnet idag bara 18º. Sätter på kaffe och äter filfrukost. När Linda skall starta spisen för diskvatten, så bara inte fungerar den. Hur mycket hon än försöker. Det går bara inte att tända när den är avstängd 😀

Anders lurar med Linda på att kolla var en stig går och mycket riktigt så är den en genväg till Robert men usch så släbbigt läbbigt med natur! Tur att Anders uppmuntrar med att shopping väntar i slutet av stigen! Hade mirakulös tur, fick p-plats på Släggö. Reggen var inte färdig men kanske ikväll kunde det bli, håller tummarna!

Nice lyckad shopping blev det iaf! Linda hittade ett tunikalinne som också funkade over en tshirt och ett par linne yxor i perfekt längd! Betydligt billigare än i Göteborg dessutom, yay! Anders var för övrigt naiv.. Trodde att man kunde gå förbi alla roliga affärerna för att vända om efter man besökt en speciell, gå tillbaka i stekhet sol och..INTE gå in direkt i affärer man ser läckra kläder i när syftet var att njuta av sommar-Lysekils shopping!? Glöm det! 🙂 Avslutar med att Anders äter glass men inte Linda då smakerna inte passade damen som därmed avstod från de kalorierna 🙂

Väl på båten i Rixö blev det bad i det 19,4 grader varma vattnet, underbart! Fick veta hur man betalar gästhamnsavgiften på 125 kr inkl el, rätt dyr vid tanke på att det bara fanns toa men varken dush eller sopplats eller annat fixat eller service..

Kvällen avslutades med att familjen Arnholm här uppe kom på middag, färsk fylld pasta med bacon, ostsås, lök & kantarellsås, gott! pastan gav upphov till lite diskussion om vad al a dente var och om sådant ens var ok så den blev en kompromiss. Hedda stod nog på den mest underhållande sidan och menade att ämnet var oväsentligt eftersom hon inget fick! Nåja, långa stroppen som höll fast bordet var iaf både god och underhållande! Bra tyckte vi eftersom hon fick den runt kroppen och därmed inte kunde slänga ned den! 🙂

Linda fick diska eftersom Anders fick sådan hicka. Igår körde han och var ren, ingen hicka, idag fick han vin & whisky, hicka..Jepp, för hans hälsas skull är det nog bäst om han hädanefter håller sig spik tiger och är chaffis! 🙂

Lördag förmiddag 9 juli
Mellan sydväst och syd, 5-8 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 50%
Halvklart, 17°
Lördag eftermiddag 9 juli
Syd, 6-9 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 70%
Sol, 19°
Lördag kväll 9 juli
Mellan sydost och syd, 8-11 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 100%
Halvklart, 20°


Posted

in

,

by

Tags: