Fredag: 8/7

Fredag, vankar strax efter sju. Solen tittar fram och det är helt lungt. En underbar morgon med en del dagg och kondens på insidan, äter frukost i lung och ro.

Efter frukust tar jag ett dopp i havet, den stora nimbusen bredvid har nu lämnat så det är mycket mer man ser av båtarna i hamnen. En slö morgon och Linda ringer, pratar sedan med Robert, och han och Hedda kommer ned till hamnen. Vi börjar att gå upp till dem och innan vi kommit halvvägs ringer Linda och säger att hon är framme, antingen lyckades hon hitta skälv eller följa GPS:en. Båda två är en trevlig kunskap.

Hos Robert tar vi hand om Hedda lite och lagar mat, grillade revbensspjäll, potatis sallad, och lite guggamole. Vi bryter traditionen och äter inte jordgubbar och glass. För att Linda skall bli glad eller något. Linda första semester natt ombord.


Fredag förmiddag 8 juli
Nordost, 2-5 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 0%
17° Sol

Fredag eftermiddag 8 juli
Väst vridande till nordost, 0-4 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 0%
20°, Regn

Fredag kväll 8 juli
Mellan sydost och syd, 2-5 m/s.
Risk för byvind >10 m/s, 0%
19°, Molnigt


Posted

in

,

by

Tags: