Torsdag: 23/6, Linda kör ut från bryggan och nästan hela vägen!

18:10 Lämnar Hinsholmen, Ombord Anders och Linda, Linda vid rodret efter att Anders gjort en kupp och lurat in henne.

Lite spännande då vi hade glömt strömmen påslagen men det startade iaf.

18:38 Anders tar över rodret för att lägga till.
18:42 Ligger på trollbryggan,

Linda: Jag lossade i fören och fick sedan rodret av Anders och JAG! körde ut! Var lite spännande och med guidning av Anders men ändå! lol Rätt lugnt, 5 m/s men tidigare hade det varit blåsigt och regnhotsgrått så chockerande lite båt ute, nästan som tidig vår eller sen höst, niiice! Löste kollisionsrisk med gaspådrag (ja, jag kan gasa *lol*)  Körde till alldeles innan vågbrytaren vid brustis, t.o.m mötte färjan! Anders frågade om jag ville lägga till också för en alldeles hel färd, väldigt frestande men dagen innan midsommar..kunde nog bli fickparkering och där var jag inte..lol Tur det för fickparkering blev men..coolt, ÄNTLIGEN fick vi ligga långside vid Trollbryggan! 6? båtar fanns där när vi kom och 3? kom in efter oss, tror iaf det då det var 10 båtar, lite för midsommarhelgen.

Middag blev det med burgare som kom efter att jag hotat bita Anders om han inte slutade tjattra *lol* vid gemensamt långbord och midsommarsplanen var : Klä stången kl 12, lunch kl 14, dans runt stången kl 16 och därefter frågesport som jag fixar! Hehe, middagen blev lite blöt för en del (behövdes väl för att stå ut med kylan) och det skämtades om att vi fick vara barn då inga barn kommit än, hehe..heeeelt fel sak att säga så jag hörde! Givetvis tog jag till mig det och gjorde Barnkunskaper (vad barn vet, om barn) och midsommarskrock som tema på frågesporten! Pest att sova! Rått, kallt, obekvämt och allmänt fördjävligt! somnade först vid 4-tiden efter MYCKET kinkande! Ville heeem!


Posted

in

by