Fredag 24/6 Midsommarafton

Upp efter 5? timmars sömn, Anders är söt och fixar kaffe och saft åt mig medan jag renskriver frågorna till frågesporten. Väljer att göra 2 frågor på varje papper då oddsen för firande i stugan låter rimligt, jag menar, inte faaen kan de vara så rubbade att sitta ute i 8-16 m/s, 11 grader och råkallt? Så naiv jag är.. glömde att västkustbor saknar vett.. jepp, dårarna röstar med 7 av 10 för utomhus! Går och plockar blommor till båt, bord och stång och får med mig min kompis Zingo som  visst tyckte promenaden var tråkig och försökte gräva ett vindskydd i boulebanan *lol*Till vår glädje blev det inte barnfritt då viktoria med henrik kom så den korta dansen blev glädjefylld senare! Midsommarfin med klänning? Glöm det! Var absolut svinkallt! Jaja, gjorde iaf 2 minibuketter för inomhus och en utomhus.

14:?? Sillunch med glömda ägg. Vi sitter med det urtrevliga från båten Viktoria, Bengt och Ellinor. De skulle visst sälja sin båt och byta ned sig i storlek? Gott trots glömda ägg. Anders hade köpt urgod svartvinbärssill och bara knappt ok matje på coop sisjön men min sill var god så ingen fara! *lol*  Bjöd på i formgrillade jordgubbar & bananer gratinerade med vit chocklad, yummy och uppskattat! Fick låna duk från båten viktoria och lärde mig att det funkade urbra att sticka ned blommorna i bordspringan.

16: Kort men glad dans runt stången. hehe, nästan tur vi inte var så många då området som inte var blött var litet.

Efter det blev det dags för kort frågesport inledd med vin & jordgubbar fixade av den ljusa kvinnan som brukade fixa sådant, Anette? och uppskattade att få gå för en gångs skull. Hon fixade också fram papper med 1 x 2. Hehe, somliga blev lite ställda när det var frågor från det här århundradet.. Uppskattad blev den iaf! Överlägsen vinnare blev Viktoria och Henrik vann jumbopriset och gissningen av hur mycket smågodis det fanns i påsen. Godis blev f.ö priset också av mig och av Linda (godispåse med mycket skumgrejer av henne) som fixade pilkastningstävling medan jag och Anders rättade.

Båtslappande och sedan dags för grillade grönsaks och kycklingspett varav mina köpta på coop eriksberg jordnöts var godast. Couscous och rosevin till det. Kladdkaketårta och gräddtårta blev vi bjudna på så våra kladdkakor och vaniljsås fick vänta, urgott! Bjöds också på calvvados av bengt, hm, när ska vi hinna bjuda? Tidigt avdropp, gissar pga kylan då folk satt i vinterjackor, mössar, vantar och filtar, Se! Jag HADE rätt! *lol* Sov gott, jag på vänster sida och liggandes snett över med huvuderna åt höger var mycket bättre. Vad vi funderar på är att sy x-tramadrass för att få mjukare och förhoppningsvis mindre ryggont.


Posted

in

,

by