Båt i solnedgång

Midsommardagen lördagen 26/6

Sommar flicka
Sommar flicka
Sovmorgon! Sillfrukost/brunch som följd var också trevligt!Mindre kul var det efterföljande jobbet med megadiskningen av allt, gårdagens fest (som slutade vid..23..?) inkluderat. Sådant hårt jobb gjorde oss sedan väl förtjänta av en riktigt slappedag med bokläsning och njutandes av mojnande vind så att kvällsolens strålar speglades i spegelblankt hav och målade det gyllene, en vacker syn!

Dagens enda enda egentliga fysiska prövning blev doppet där jag lyckades skrapa upp hälen på en snäcka. Middag på Trollbryggan där aktiviteten bestod av att gå igenom gårdagens bilder. Ja, Anders var ännu aktivare och tog gyllenbäddade siluettbilder varav några blev riktigt bra! Bäst blev nog båtsiluetten med solnedgångsstig iguld över spegelblankt vatten brevid en fullmåne. Den blev även sjukt snygg med filtret tungsten, en lätt mystiskt silvrig nattversion! Själv så roade jag mig med att chocka Anders med att vilja croppa hårdare än honom, det var han definitivt inte van vid! *lol*

Båt i solnedgång
Båt i solnedgång


Posted

in

by