Söndag, 27/6 Hem från Brustholmarna

Morgonen började gråtrist men övergick till växlande sol. Delade på 3 sillbitar, massa lax äggröra till frukost. Jag upp vid 7 och Anders vankande av ljuden av mig ätandes cheesballs, antingen är han väldigt överkännslig eller inte så svårväckt som han påstår.! Fast… jag tror har skyllde på mig när hans kropp ville upp man inte hand hjärna ville vakna 😛

Jag stökade undan, och snabbvädrade sängkläder, packade kläder och sådant diskade ochg tog hand om frukosten. Resten av undestökandet är banned mig Anders jobb.

12:12 Lämnar Brustholmarna, Ombord Anders, Linda

13:04 Lägger till Björlanda Kile

Snabbaste tiden hittills, Anders körde hela tiden pga. gropigt och mycket sjö. Jag spanade och plannerade vid färjegyttret för att återfå självförtroende efter stressigheten sist.


Posted

in

by