Söndag, 2/5

14:55
Lämnar Björlanda Kile, Ombord: Anders, Linda och Aino
15:20
Kastar dragg so Ängholmen.

Plan: Kile, Klaven, N rävungarna, runda svarte skären till ost Sälö. Ändras då det är ganska gropigt 10 grader i vattnet.

Ny Plan: Följ öar, st hästb, långholmen, brath, mellan södra och norra röden, SO Ängholmen.

Definitivt för guppigt och blåsigt för med början til vita gäss. inga 1-7 m/s här inte. Kastar dragg, efter ett tag tycker jag (Linda) att nig driver vi, så lång lina sattes ej, lite senare varnar GPS:en. Jag van! 🙂 Upp med dragg (LInda) och byxor bekräftar lerbotten. Försök 2 fungerar och draggen tar! Jag och Aino fryser. Linda mest så efter varm macka och våfflor med socker och hjortron sylt tar vi på oss överdrags byxor och jag tjock tröja. Sen fiskar Anders och Aino. Anders siktar på att fånga lera och tång, samlar han på spa-grejer åt oss? Kaffe och Ballerina.

17:42
Lämnar Ängholmen. På Tjärholmen i sunden mot Ängholmen, ser vi en iland spolad jolle. Det finns dock ingen möjlighet att bärga den.
18:30
Lägger till i Björlanda Kile.

 


Posted

in

,

by